© sophie van veen - for editorial use only - with credits

Bart Lukaszewicz is een gespecialiseerde advocaat die niets anders doet dan adviseren en procederen over zaken op het terrein van intellectuele eigendom, media en privacy. Hij staat zijn cliënten bij met het voeren van spoedeisende kortgedingprocedures of principiële bodemzaken, het opstellen en beoordelen van belangrijke contracten (zoals licenties) en het verstrekken van strategische adviezen. Bart kan daarbij bogen op een jarenlange ervaring met de behandeling van de meest uiteenlopende kwesties, variërend van de bestrijding van namaak en andere inbreuken tot het voeren van complexe en baanbrekende procedures op het gebied van auteursrechten in de wereld van internet, film en tv en de bescherming van de persvrijheid.

Bart is goed in wat hij doet, pragmatisch en toegankelijk. Hij combineert de bijzondere expertise die hij door de jaren heen heeft opgebouwd met een scherp oog voor de belangen en wensen van zijn cliënten. Hij is oplossingsgericht en biedt heldere en werkbare oplossingen zonder concessies te doen aan kwaliteit, ongeacht de omvang en het belang van een zaak. Dat betekent een realistische inschatting van uw positie en geen onnodige werkzaamheden en kosten. Het kantoor biedt specialistische en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een gepast en concurrerend tarief. Afhankelijk van de zaak kunnen hierover afspraken op maat worden gemaakt. Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

Bart studeerde civiel recht en staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Leiden. Daarnaast heeft hij gedurende een jaar internationale betrekkingen gestudeerd aan het Institut d’Etudes Politiques de Paris (Sciences Po). Voordat hij in 2015 zijn eigen kantoor begon, heeft Bart bijna 8 jaar gewerkt bij Houthoff Buruma in Amsterdam.